Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Hírek
Hírek : Kucsera Gábor: Nem venném még egyszer feleségül Szabinát!

Kucsera Gábor: Nem venném még egyszer feleségül Szabinát!

  2016.10.17. 08:36

A celebbé avanzsált kajakozó nemrég tért vissza egy hosszabb amerikai nyaralásról, ahol Las Vegast is útba ejtették. Az AcNews-nak most elárulta, hogy a bűn városában még csak meg sem fordult a fejében, hogy újra feleségül vegye Tápai Szabinát.


Kucsera Gáborral Vajna Timi fánkozójában futottunk össze. Mint kiderült, a mai hivatalos megnyitón, ő fogja osztani az ingyen édességeket. Bár az Édes Életben már láthattuk, hogy mostanában felszaladt rá pár kiló, de mint mondja; most újra elkezdett edzeni.
 
„Elkezdtem mostanában újra edzeni, de azért néha még megengedek magamnak egy kis édességet. És persze a kisfiam Bence, valamint Szabina is imádja a fánkokat. Ezért is látogattunk el Timi újonnan nyílt üzletébe, amiről azt kell mondjam, hogy fantasztikus lett” - kezdte lapunknak Kucsera Gábor.
 
„Szerencsére azokhoz az emberekhez tartozom, akiken nagyon hamar meglátszik az edzés. Már sikerült 5 kilót leadnom. Persze ehhez hozzásegít az elmúlt 30 sanyarú év is, amikor ennek éltem” - folytatta az Édes Élet sztárja, aki nemrég tért vissza Amerikából, és más turistákkal ellentétben, a gyorséttermek hazájában ő nem hízott egyáltalán meg.
 
„Az a durva, hogy pont Amerikában fogytam 4 és fél kilót két hét alatt. Egyszerűen annyit gyalogoltunk és túráztunk, hogy esélyünk sem lett volna hízni. No meg kerültük a gyorskajákat is. Egyébként nagyon jó volt ez a kis pihenés. Sosem voltam még Amcsiban, de így már ki tudom pipálni az öt kontinenst. A nővérem és a barátja vezetett minket körbe… persze nem hagyhattuk ki a körútból Las Vegast sem”- folytatta beszámolóját Gábor, majd elárulta mi is történt a bűn városában.
 
„Valamilyen véletlen folytán összefutottunk Csisztu Zsuzsával. Más izgalom nem is nagyon történt. Még annyi talán, hogy bár nem vagyok valami nagy szerencsejátékos, a félkarú rablót azért meghúzogattam. Amikor nyertem 6 dollárt, ki is szálltam a játékból, nehogy vesztesként éljem meg azt az estét. Szabina viszont egy centet sem játszott el”- nevetett a kajakozó, majd kitért arra is, hogyan sikerült megszabadulnia egy számára fontos eszköztől.
 
„Sikeresen elhagytam a laptopomat… pont pakoltuk a sógorommal a bőröndöket, és közben észrevétlenül kiesett a kezemből a gép. Gondoltam majd úgy is megtalálják, de pont azon a félemeleten nem volt kamera, ahol elhagytam. Sosem láttam többet…”- szomorkodott az AcNews-nak Kucsera, akinek meg sem fordult a fejében, hogy jó turistákhoz méltóan, újra elvegye Szabinát egy tipikus vegasi esküvőn.
 
„Nem venném el még egyszer feleségül Szabinát, hiszen egyszer már egybekeltünk rendes keretek között. Szerintem felesleges Amerikában ilyet csinálni, amúgy sem lett volna rá időnk, mert nagyon kötött volt a programunk. Mindent egybevetve fantasztikus volt a nyaralás, de sosem költöznék ki külföldre. Itt szeretek lenni Magyarországon, ez az én kishazám”- nevetett Gábor.
 
Forrás: acnews.hu

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.



A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!