Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Kucsera Gábor blogja
Kucsera Gábor blogja : Ágyban, párnák közt

Ágyban, párnák közt

  2010.12.08. 13:56

Nekem nagyon bejön az élet itt Törökországban, ahol edzőtáborozunk. Napfényben, melegben, ideális körülmények között nyomtam az ágyat majdnem egy hétig.


Az edzőtábor első hete még remekül sikerült, ám egyik nap, az edzés alatt annyira megfájdult a hátam, hogy alig tudtam kiszállni a hajóból. Az edzőm és Storcz Botond szövetségi kapitány pihenést rendelt el, és ez olyan jót tett nekem, hogy rögtön összehoztam egy hányásos-hasmenéses vírusfertőzést. 39 fokos lázzal nyomtam az ágyat, alaposan legyengültem, de… De most már látom a fényt az alagút végén. Most hétfőn edzettem is, és már nem fájt annyira a hátam, így abban maradtunk: nem utazom haza a csapat egyik felével, maradok az edzőtábor végéig, és próbálom visszanyerni a régi formámat. A gyógyszerek után, most fanyar humorral kezelem a helyzetet, és remélem, több veszély már nem leselkedik rám…

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!