Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Kucsera Gábor blogja
Kucsera Gábor blogja : Amikor minden "patent"

Amikor minden "patent"

  2011.01.13. 20:00

Kirobbanó formában vagyok. Már ami a kedvemet illeti. Tényleg minden patent. Jól mennek az edzések, tökéletes a magánéletem, a hátterem, nincs okom semmi panaszra.


A szám pedig be sem áll az edzéseken, pörgök, így a többiek már meg is jegyezték: menjek el egy kicsit bulizni, hogy levezessem a felesleges energiáimat. Mondjuk erre tökéletes lesz a jövő héten kezdődő sífutótábor, ahol rendesen ki leszünk készítve. De én szeretem ezt is! Csodálatos hely Schladming, szeretem ezt az időszakát a felkészülésnek. Sok az edzés, sok a munka, de egészen más most minden. Valóban profi körülmények között vagyunk, megkapunk mindent, amire szükségünk van. Most voltam pszichológusnál, részt vettünk terheléses felméréseken, és hetente foglalkozik velem gyógytornász is, aki rendbe rakta a sérült hátamat.

Azért persze a pihenésre és a kikapcsolódásra is jut idő. A minap például moziban voltam Albert Flóri barátommal. Megnéztük az Üvegtigris 3-at, és iszonyúan jól szórakoztam. Vasárnap színházba megyek, ismét megnézem Évit a Vámpírok Báljában, és sokat lógok a Facebook-on is. Már lájkoltam is a szegedi világbajnokság honlapját, ami szerintem nagyon jó lett. Színes, dinamikus, áttekinthető. Abszolút azt sugározza, hogy nagy durranás lesz az augusztusi verseny.

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!