Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Kucsera Gábor blogja
Kucsera Gábor blogja : Zugevés este tízkor

Zugevés este tízkor

  2011.01.26. 15:32

Sífutó tábor. Álmaink álma. Gyönyörű környezet, hóesés, és kőkemény munka. Délelőttönként sífutás, de van futás és kondi is a napi programban. Nem unatkozunk, és jó fáradtak vagyunk minden este, de tudjuk, hogy megéri ez a fáradtság.


A szállásunk a szokásos, három-négy éve idejárunk már. Az ellátás is megfelelő, bár gyakran megesik, hogy este tízkor sonkát, sajtot, kenyeret majszolunk Boros Gerivel, aki a szobatársam. Amióta itt vagyunk Ausztriában, esik a hó! Tegnap reggelre például annyi hó esett, mint az elmúlt három napban. Hétfőn hóesés és szélvihar is nehezítette az edzésünket. Nekem először ráfagyott a mosoly az arcomra, hogy ilyen időben fogunk edzeni, utána pedig sajnos le is fagyott az arcom. Vasárnap pihenőnapunk volt, így felmentünk a hüttébe gőzgombócot enni. Egy jó sör is belefért, no és persze élveztük a napsütést és a szép tájat! Ennyit röviden Ausztriából!

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!