Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

Felhívás

 
Kedves honlaplátogatók!

Mivel nagyon sokan kértétek ezért létrehoztunk egy rajongói facebook oldalt, amelyre nyugodtan küldhettek üzenetet Gábornak. Azt Ő fogja elolvasni, Ő válaszol rá! Ettől függetlenül kérnék mindenkit, hogy ne küldjetek neki felajánlkozó emailt, ahol elkülditek a saját fotótokat, és egyéb paramétereiteket, hiszen tudjuk, hogy felesége van, és nem szeretne más hölgyekkel ismerkedni. Tehát ide (https://www.facebook.com/kucseragabor) bátran írhattok neki!

Autogramtéma: Elkészültek a 2013-as autogramkártyák, rögtön 2 változatban is. Lehet választani igazi kajakozós képet, illetve a hölgyeknek is kedveztünk egy igazi szívtipró fotóval! Válasszátok ki, és írjatok nekünk emailt, ha igényt tartotok rá! Felbélyegzett válaszborítékra szükségem lesz! A kártyákról bővebben: ITT

Képek: Minden képet amit letöltötök az oldalról, kérem feltüntetni a forrást, tehát az oldal nevét. A fotók tömeges másolása, más oldalakon való közzététele szigorúan TILOS! Bővebben az IMPRESSZUM menüpontban olvashattok erről! 

Várok minden észrevételt tőletek a honlappal kapcsolatban, hiszen csak úgy tudok mindenki számára megfelelő oldalt készíteni, ha ti is közreműködtök!

Valamint ha találkoztál kedvenceddel, és még fotót is sikerült készíteni, akkor küld el nekem a szerkeszto.web@gmail.com email címre, és én felteszem a galériába!!

a szerkesztő


COPYRIGHT! Copyright Kucsera Gábor
Az oldalon található tartalom saját gyűjtés, vagy saját készítés!
Tömeges másolásuk, más oldalon való közzétételük TILOS!

 
Menü


Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa volt. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A két éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának ezzel vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, három gyermekük van: Bence (2013), Milla (2018) és Bella (2021)

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Magyarországon közel 10.000 vak emberre jelenleg csupán 120 segítő kutya jut. A magas képzési költségek miatt, évente maximum 20 kutya kiképzésére van lehetőség. A Dorko márka csapata a Loyalty is Royalty kampány megálmodásával már több millió forintot gyűjtött látássérült kísérő kutya kiképzésére. 

Gábor és Szabina már 5. éve támogatja a kampányt, remélve, hogy minél több emberhez eljut a hír és még több pénzt sikerül összegyűjteni a látássérült emberek javára!