Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

Leggyakrabban feltett kérdések


Kedves honlaplátogatók!

 A "leggyakrabban feltett kérdések listája" folyamatosan bővül, az általatok feltett kérdésekkel. Kérek mindenkit, hogy mielőtt levelet ír nekem, olvassa el, hátha itt megtalálja a választ.

Mi Gábor elérhetősége? - www.facebook.com/kucseragabor - itt tudtok neki privát üzenetet írni.

Van barátnője?
- Felesége van: Kucsera-Tápai Szabina profi kézilabdázó. 2013-ban született meg közös gyermekük: Kucsera Bence.

Mi az Eurotrekking?
- Vízitúrák, rafting és
céges programok szervezése. Gábor rafting cége, amelyben résztulajdonos.

Hogyan lehet autogramkártyát kapni?
- Egyéni igénylés útján a szerkesztői email címen.

Hol lehet Gáborral legközelebb élőben találkozni?
- Ebben nem tudok segíteni. Általában versenyeken lehet őt elcsípni, illetve az FFC meccsein majdnem mindig ott van. Az egyéni programjairól nekem nincs tudomásom. Persze, ha valami mégis eljut hozzám mindig kiírom a honlapra. Ezért kérlek benneteket ezt a kérdést ne tegyétek fel nekem.

Mikor és hol lesz legközelebb Kajak-Kenu verseny?
-
A Versenynaptár szerint vannak a versenyek, májustól-augusztusig. A szeptember pihenőidőszak, a többi felkészülés. A versenyekre nem kell előre jegyet foglaltani, viszont a belépés van, hogy díjhoz kötött. Ezt mindig azt aktuális szervezők döntik el.

Miért nem lehet a képeket letölteni?
 - Ennek 2 oka van: Mint észrevettétek elég komoly gyűjteményt sikerült szerezni, ezért nem szeretném őket máshol meglátni, mert mikor még letölthető volt, több fórumra, és más kezdetleges honlapokra másolták őket. A másik oka pedig, hogy rengeteg fotót az újságok illetve fotósok kizárólag ennek az oldalnak adtak át megjelenésre.

Hol készült/ki csinálta Gábor tetoválását?
- Gábornak több mint egy éve van tetoválása. Régóta gondolkozott rajta, valami olyat szerettett volna, ami örökérvényű. Angyal, Jézus és a démon... James - aki Gábor több barátját is tetoválta - készítette a művet, egy nagyon színvonalas szalonban: A Celtic Moonban.

Gábor regisztrált-e valamely közösségi oldalon?
- Igen, a facebookon regisztrált, Kucsera Kucsi Gábor néven. Ennek az az oka, hogy sajnos nem sikerült töröltetnünk a fent lévő hamis profilt, és hogy megelőzzük az esetleges félreértéseket, Gábor regisztrált az oldalra.

Hogyan tudok regisztrálni, illetve belépni az oldalra?
- A Kapcsolat menüben található "bejelentkezés" menüre kattintva tudtok regisztrálni és belépni az oldalra.

Statisztika
 
- Az eddigi legforgalmasabb nap látogatottsága: 2179, és 263 regisztrált felhasználónk van. A napi látogatottság eléggé változó, ez függ hogy éppen versenyidőszak, pihenőidő, vagy alapozás van, de átlagban 50 és 100 látogató között. Összes látogatás 2008.03.24. óta: 
206157  fő.


COPYRIGHT! Copyright Kucsera Gábor
Az oldalon található tartalom saját gyűjtés, vagy saját készítés!
Tömeges másolásuk, más oldalon való közzétételük TILOS!

 
Menü


Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa volt. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A két éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának ezzel vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, három gyermekük van: Bence (2013), Milla (2018) és Bella (2021)

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Magyarországon közel 10.000 vak emberre jelenleg csupán 120 segítő kutya jut. A magas képzési költségek miatt, évente maximum 20 kutya kiképzésére van lehetőség. A Dorko márka csapata a Loyalty is Royalty kampány megálmodásával már több millió forintot gyűjtött látássérült kísérő kutya kiképzésére. 

Gábor és Szabina már 5. éve támogatja a kampányt, remélve, hogy minél több emberhez eljut a hír és még több pénzt sikerül összegyűjteni a látássérült emberek javára!