Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja
Főmenü

 

Az oldal fejlesztés alatt áll!

FŐOLDAL

 ÉLETRAJZ

HÍREK

INTERJÚK

EXCLUSIVEFITNESS

FALIÚJSÁG

GALÉRIA

EXTRÁK

VIDEÓK

KAPCSOLAT

 

 

                                      

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felhívás

 
Kedves honlaplátogatók!

Mivel nagyon sokan kértétek ezért létrehoztunk egy rajongói facebook oldalt, amelyre nyugodtan küldhettek üzenetet Gábornak. Azt Ő fogja elolvasni, Ő válaszol rá! Ettől függetlenül kérnék mindenkit, hogy ne küldjetek neki felajánlkozó emailt, ahol elkülditek a saját fotótokat, és egyéb paramétereiteket, hiszen tudjuk, hogy felesége van, és nem szeretne más hölgyekkel ismerkedni. Tehát ide (https://www.facebook.com/kucseragabor) bátran írhattok neki!

Autogramtéma: Elkészültek a 2013-as autogramkártyák, rögtön 2 változatban is. Lehet választani igazi kajakozós képet, illetve a hölgyeknek is kedveztünk egy igazi szívtipró fotóval! Válasszátok ki, és írjatok nekünk emailt, ha igényt tartotok rá! Felbélyegzett válaszborítékra szükségem lesz! A kártyákról bővebben: ITT

Képek: Minden képet amit letöltötök az oldalról, kérem feltüntetni a forrást, tehát az oldal nevét. A fotók tömeges másolása, más oldalakon való közzététele szigorúan TILOS! Bővebben az IMPRESSZUM menüpontban olvashattok erről! 

Várok minden észrevételt tőletek a honlappal kapcsolatban, hiszen csak úgy tudok mindenki számára megfelelő oldalt készíteni, ha ti is közreműködtök!

Valamint ha találkoztál kedvenceddel, és még fotót is sikerült készíteni, akkor küld el nekem a szerkeszto.web@gmail.com email címre, és én felteszem a galériába!!

a szerkesztő


COPYRIGHT! Copyright Kucsera Gábor
Az oldalon található tartalom saját gyűjtés, vagy saját készítés!
Tömeges másolásuk, más oldalon való közzétételük TILOS!

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)