Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucsera Gábor elárulta a családi titkot: majdnem leállt a kisfia szíve!

  2018.05.25. 14:06

Miközben novemberre várja az újabb babát a világbajnok kajakos, Kucsera Gábor felesége, a kézilabdázó Tápai Szabina, az apuka beszélt arról, hogy az első gyermek világrajötte bizony komoly veszély közepette zajlott. Bár úgy volt, hogy neje természetes úton hozza a világra Bencét, végül a császározás mellett döntöttek az orvosok, mire végül mégiscsak megindult a szülés.

Novemberre várja második gyermekük érkezését Tápai Szabina és Kucsera Gábor

  2018.05.02. 15:05

Nagy bejelentést tett Tápai Szabina és Kucsera Gábor: novemberben érkezik a második babájuk. A házaspár boldogsága határtalan, kisfiuk, Bence pedig már alig várja, hogy legyen egy otthoni „játszó pajtása”.

Kucsera Gábor: tudjuk, mit vállalunk, így nem lesz mit megbánni

  2018.03.09. 14:18

Évekre volt szükségük ahhoz, hogy ne maradjon bennük kérdés a jövőt illetően. Ma már mindketten készek áldozatot hozni annak érdekében, hogy bővüljön a családjuk.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor ismét babát terveznek

Trimeszter  2018.02.15. 09:46

Az élsportoló páros elérkezettnek látja az időt arra, hogy kisfiúk testvért kapjon. Mivel mindketten az egészséges életmód és a sport elkötelezett hívei, jól tudják, hogy egy ilyen kihívásra nem csak lelkileg, hanem testileg is fel kell készülni, így nem csoda, hogy már a baba tervezésének szakaszában is segítségül hívták a Trimeszter várandósvitamint.

Kucsera Gábor versenyzés helyett a családnak szenteli idejét

KEMMA  2018.01.25. 10:03

Az esztergomi hotelben vendégeskedő Kucsera Gábor kétszeres világbajnok kajakozót a gyermekkori álmairól, az elért sikerekről és a jövőjével kapcsolatban kérdeztük. Mint lapunknak elmondta, a jövőben már nem valószínű, hogy láthatjuk őt versenyen.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina Zalakaroson járt

  2017.12.12. 14:24

Zalakaros gyógyító ereje nem csupán egyedülálló gyógyvízének jótékony hatásaiban keresendő, hanem abban a sokszínű repertoárban, amely minden érzékszervünket képes simogatni. Elménk számára feldolgozhatatlan, amivel egy nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat, elfelejtettünk jelen lenni a jelenben. Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!

Kucsera Gábor: Amikor sikeres sportoló voltam, akkor is celebnek hívtak

  2017.11.02. 13:50

Őszintén beszélt eltiltása két évéről, magánéletéről és a kajak-kenu sportról Kucsera Gábor a Kossuth Rádiónak. A világbajnok kajakos szót ejtett celeb-életéről, visszatéréséről és az őt ért sérelmekről is.

Kucsera Gábornak szívmegnagyobbodása van

  2017.09.07. 14:51

Kucsera Gábornak oda kell figyelnie magára, hiszen élsportoló múltja nagy terhelést jelentett és jelent ma is a szervezetének. Szívnagyobbodással él, amivel egyelőre nincs problémája, de úgy kell élnie, hogy ne is legyen.

Kucsera Gábor: Számkivetett lettem, de visszatérek!

  2017.08.07. 21:29

Egyelőre nem tér vissza kétéves eltiltása lejárta után Kucsera Gábor. Az egykori kajakozó 2015-ben nem ment át egy doppingvizsgálaton. Gábor azonban nem adja fel a karrierjét, ígéri, visszatér. Az utóbbi időben gyerekek edzőjeként is bemutatkozott az egyik budapesti úszóiskolában.

Kucsera Gábor egyelőre nemet mond a második babára

  2017.07.06. 14:31

Egyelőre nem mondott igent kisfia kérésére Kucsera Gábor, ugyanis Bence az utóbbi hetekben édesanyjával, Tápai Szabinával együtt többször felvetette Gábornak, hogy itt lenne már az ideje egy kistestvér érkezésének, az Édes élet sztárja azonban ezt egyelőre elképzelhetetlennek tartja. Döntése okáról először a Lokál Extrának vallott.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!