Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kocsmából ment az esküvőjére Kucsera Gábor!

  2018.10.17. 09:07

Emlékezetesre sikerült Kucsera Gábor esküvői előkészülete, akit ha nem hív fel menyasszonya, akkor lekési a szertartást. Gábor az ügyben ártatlannak érzi magát, hisz fogalma sem volt arról, hogy barátai miért hívják a Könyvtárba.

Kucsera Gábor a fiáról: „Nem volt könnyű kettesben”

  2018.08.02. 09:45

Kucsera Gábor kisfia, Beni egyéves volt, amikor édesapját eltiltották a profi sporttól. A sportoló arról beszélt, hogyan élte meg ezt az időszakot úgy, hogy hirtelen nagyon sokat volt együtt a gyerekével.

Kucsera Gábor elárulta a családi titkot: majdnem leállt a kisfia szíve!

  2018.05.25. 14:06

Miközben novemberre várja az újabb babát a világbajnok kajakos, Kucsera Gábor felesége, a kézilabdázó Tápai Szabina, az apuka beszélt arról, hogy az első gyermek világrajötte bizony komoly veszély közepette zajlott. Bár úgy volt, hogy neje természetes úton hozza a világra Bencét, végül a császározás mellett döntöttek az orvosok, mire végül mégiscsak megindult a szülés.

Novemberre várja második gyermekük érkezését Tápai Szabina és Kucsera Gábor

  2018.05.02. 15:05

Nagy bejelentést tett Tápai Szabina és Kucsera Gábor: novemberben érkezik a második babájuk. A házaspár boldogsága határtalan, kisfiuk, Bence pedig már alig várja, hogy legyen egy otthoni „játszó pajtása”.

Kucsera Gábor: tudjuk, mit vállalunk, így nem lesz mit megbánni

  2018.03.09. 14:18

Évekre volt szükségük ahhoz, hogy ne maradjon bennük kérdés a jövőt illetően. Ma már mindketten készek áldozatot hozni annak érdekében, hogy bővüljön a családjuk.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor ismét babát terveznek

Trimeszter  2018.02.15. 09:46

Az élsportoló páros elérkezettnek látja az időt arra, hogy kisfiúk testvért kapjon. Mivel mindketten az egészséges életmód és a sport elkötelezett hívei, jól tudják, hogy egy ilyen kihívásra nem csak lelkileg, hanem testileg is fel kell készülni, így nem csoda, hogy már a baba tervezésének szakaszában is segítségül hívták a Trimeszter várandósvitamint.

Kucsera Gábor versenyzés helyett a családnak szenteli idejét

KEMMA  2018.01.25. 10:03

Az esztergomi hotelben vendégeskedő Kucsera Gábor kétszeres világbajnok kajakozót a gyermekkori álmairól, az elért sikerekről és a jövőjével kapcsolatban kérdeztük. Mint lapunknak elmondta, a jövőben már nem valószínű, hogy láthatjuk őt versenyen.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina Zalakaroson járt

  2017.12.12. 14:24

Zalakaros gyógyító ereje nem csupán egyedülálló gyógyvízének jótékony hatásaiban keresendő, hanem abban a sokszínű repertoárban, amely minden érzékszervünket képes simogatni. Elménk számára feldolgozhatatlan, amivel egy nap találkozunk, figyelmünket megosztva végzünk feladatokat, elfelejtettünk jelen lenni a jelenben. Zalakaros gyógyító érintései testünkön kívül lelkünket is megérintik, melyből erőt meríthetünk, feltöltődhetünk, lelassulhatunk, visszatalálhatunk a természethez és ez által önmagunkhoz!

Kucsera Gábor: Amikor sikeres sportoló voltam, akkor is celebnek hívtak

  2017.11.02. 13:50

Őszintén beszélt eltiltása két évéről, magánéletéről és a kajak-kenu sportról Kucsera Gábor a Kossuth Rádiónak. A világbajnok kajakos szót ejtett celeb-életéről, visszatéréséről és az őt ért sérelmekről is.

Kucsera Gábornak szívmegnagyobbodása van

  2017.09.07. 14:51

Kucsera Gábornak oda kell figyelnie magára, hiszen élsportoló múltja nagy terhelést jelentett és jelent ma is a szervezetének. Szívnagyobbodással él, amivel egyelőre nincs problémája, de úgy kell élnie, hogy ne is legyen.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!