Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Interjúk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucsera Gábor: A fiammal cimborák vagyunk!

HOT magazin  2018.08.30. 14:04

Az olimpikon minden erejével azon van, hogy a példaképe lehessen a négy és fél éves fiának, Beninek. Bár Gábor a múltban hozott hibás döntéseket - köztudott, hogy az élsportolói karrierjének is a drogok vetettek véget -, mindezt esze ágában sincs eltitkolni a gyermeke elől.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Nem változtatjuk meg egymást!

  2017.02.12. 20:40

Nem mindig van alkalom arra, hogy egy olyan párnak rendezzünk esküvői ceremóniát, akik valóban házasok. Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akiknek életét a Supertv2-n, az Édes Életben is követhejük, kapva-kapott az alkalmon, és szívesen meséltek arról is, hogyan is történt, hogy kétszer is összejöttek, és hogyan tartják fent hosszú távon a romantikát. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: Mindig bíznak egymásban

  2016.11.11. 08:11

Kevésen múlt, hogy az első hét győztesei legyenek a Tv2 vetélkedőjében a Drágám, add az életed!-ben. Tápai Szabina és Kucsera Gábor nagyon élvezte a játékot, a népszerű házaspár visszatér a szuperdöntőre.

Kucsera Gábor: Kegyetlen volt látni a feleségem fájdalmát!

  2016.05.29. 11:32

A kajakos nehezen emészti, hogy egy botlás miatt eltiltották a versenyzéstől. A legrosszabb az volt, hogy a szerettei szemébe kellett néznie.

Kucsera Gábor: Hibáztam, de nem öltem embert!

  2016.05.15. 17:58

A kokainbotránya miatt már nem versenyezhet, de a televíziózás új ajtókat nyitott meg számára. Mára kijött a depresszióból, és soha többé nem térne vissza oda, ahol szerinte elbántak vele.

A Nagy Duett: Kucsera Gábor és mestere, Dér Heni

  2016.03.22. 19:03

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Fontos az egészséges életmód

  2016.02.17. 08:53

Mint a rajzfilmbeli család, melyben mindenki szupererővel bírt, olyanok ők… Az anya  a kézilabdával céloz tűpontosan, az apa az evezőt forgatja mesterien. De elég egy pillantást vetni a képre, hogy megbizonyosodjunk róla, hármuk közül a legnagyobb szupererőt Bence birtokolja. Ő ugyanis egy pillanat alatt képes lefegyverezni a szüleit.

Kucsera Gábor: Nehéz feldolgoznom, hogy vége

  2016.02.15. 18:27

Budapest — Kucsera Gábor (33) a TV2-n futó Édes élet című valóságshow sztárjaként úgy tűnik, felhőtlenül éli a mindennapjait, de a Story-gálán a feleségével, a kézilabdázó Tápai Szabinával (30) megjelenő világ- és Európa-bajnok kajakos a Blikknek bevallotta: lelkileg még mindig nem dolgozta fel, hogy a kokainozása miatt vége lett a sportolói karrierjének.

Kucsera, a nevető sokadik

  2015.07.21. 18:59

Lezajlottak az utolsó világbajnoki válogatók, K1 1000 méteren Kucsera Gábor utazhat Milánóba.

Kucsera Gábor visszatért!

  2015.07.20. 08:59

Hosszú, sikertelen sorozatot tört meg a kajakozó Kucsera Gábor, aki csak azt fájlalja, hogy párostársa nem lehet ott vele Milánóban. 

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, két gyermekük van: Bence (2013) és Milla (2018)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!