Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja
Főmenü

 

Az oldal fejlesztés alatt áll!

FŐOLDAL

 ÉLETRAJZ

HÍREK

INTERJÚK

EXCLUSIVEFITNESS

FALIÚJSÁG

GALÉRIA

EXTRÁK

VIDEÓK

KAPCSOLAT

 

 

                                      

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interjúk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Nem változtatjuk meg egymást!

  2017.02.12. 20:40

Nem mindig van alkalom arra, hogy egy olyan párnak rendezzünk esküvői ceremóniát, akik valóban házasok. Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akiknek életét a Supertv2-n, az Édes Életben is követhejük, kapva-kapott az alkalmon, és szívesen meséltek arról is, hogyan is történt, hogy kétszer is összejöttek, és hogyan tartják fent hosszú távon a romantikát. 

Tápai Szabina és Kucsera Gábor: Mindig bíznak egymásban

  2016.11.11. 08:11

Kevésen múlt, hogy az első hét győztesei legyenek a Tv2 vetélkedőjében a Drágám, add az életed!-ben. Tápai Szabina és Kucsera Gábor nagyon élvezte a játékot, a népszerű házaspár visszatér a szuperdöntőre.

Kucsera Gábor: Kegyetlen volt látni a feleségem fájdalmát!

  2016.05.29. 11:32

A kajakos nehezen emészti, hogy egy botlás miatt eltiltották a versenyzéstől. A legrosszabb az volt, hogy a szerettei szemébe kellett néznie.

Kucsera Gábor: Hibáztam, de nem öltem embert!

  2016.05.15. 17:58

A kokainbotránya miatt már nem versenyezhet, de a televíziózás új ajtókat nyitott meg számára. Mára kijött a depresszióból, és soha többé nem térne vissza oda, ahol szerinte elbántak vele.

A Nagy Duett: Kucsera Gábor és mestere, Dér Heni

  2016.03.22. 19:03

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Fontos az egészséges életmód

  2016.02.17. 08:53

Mint a rajzfilmbeli család, melyben mindenki szupererővel bírt, olyanok ők… Az anya  a kézilabdával céloz tűpontosan, az apa az evezőt forgatja mesterien. De elég egy pillantást vetni a képre, hogy megbizonyosodjunk róla, hármuk közül a legnagyobb szupererőt Bence birtokolja. Ő ugyanis egy pillanat alatt képes lefegyverezni a szüleit.

Kucsera Gábor: Nehéz feldolgoznom, hogy vége

  2016.02.15. 18:27

Budapest — Kucsera Gábor (33) a TV2-n futó Édes élet című valóságshow sztárjaként úgy tűnik, felhőtlenül éli a mindennapjait, de a Story-gálán a feleségével, a kézilabdázó Tápai Szabinával (30) megjelenő világ- és Európa-bajnok kajakos a Blikknek bevallotta: lelkileg még mindig nem dolgozta fel, hogy a kokainozása miatt vége lett a sportolói karrierjének.

Kucsera, a nevető sokadik

  2015.07.21. 18:59

Lezajlottak az utolsó világbajnoki válogatók, K1 1000 méteren Kucsera Gábor utazhat Milánóba.

Kucsera Gábor visszatért!

  2015.07.20. 08:59

Hosszú, sikertelen sorozatot tört meg a kajakozó Kucsera Gábor, aki csak azt fájlalja, hogy párostársa nem lehet ott vele Milánóban. 

Kucsera Gábor és Kucsera-Tápai Szabina: Szerelem második látásra

  2013.11.17. 11:19

Hogyan lesz egy házasság-ellenes férfiból vőlegény? A szakítás utáni újrakezdésből hogyan kerekedik egy talán még nagyobb szerelem? A többszörös világ- és Európa-bajnok kajakos, Kucsera Gábor és a gyönyörű kézis lány, Tápai Szabina története.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)