Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja
Főmenü

 

Az oldal fejlesztés alatt áll!

FŐOLDAL

 ÉLETRAJZ

HÍREK

INTERJÚK

EXCLUSIVEFITNESS

FALIÚJSÁG

GALÉRIA

EXTRÁK

VIDEÓK

KAPCSOLAT

 

 

                                      

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faliújság


Felhívás!!!

Leggyakrabban feltett kérdések

IMPRESSZUM

Tudtad...?!

Aktuális

Honlapunk bannerjei (álló és fekvő)
Nyugodtan töltsd le és helyezd el a saját honlapodon! Köszönjük!

Kiemelt fotó:

"...Ami már teher, és nem öröm... Azt rakd le, engedd el!"


Fotó: Naky - Bayer Edit

Ajánló:

Az Exclusive Fitness Kucsera Gábor és Tápai Szabina közös budai stúdiója, ahol luxus környezetben, a legmodernebb technológiák segítségével lehet edzeni és alakot formálni! "Hozd magad formába egy egészséges életért! "

Mint tudjátok Gábor életében fontos szerepet játszik a család és a sport. A PH MATRIX egy hét használat után kifejtette a hatását: az izmai látványosabban fejlődnek, az edzések utáni savasodás is kevésbé jelentkezik.
 
Mindenkinek ajánljuk férfiaknak és nőknek egyaránt, de leginkább azoknak, akik diétájukat szeretnék hatékonyabbá tenni, reflux problémáikat kezelni, valamint egészségesebb és kiegyensúlyozottabb külsőre vágynak

Édes Élet, a SuperTv2 újszerű reality-jének hivatalos oldala, ahol a sztárok mindennapjait követhezed nyomon, köztük Kucsera Gáborét és családjáét.

Magyarországon közel 10.000 vak emberre jelenleg csupán 120 segítő kutya jut. A magas képzési költségek miatt, évente maximum 20 kutya kiképzésére van lehetőség. A Dorko márka csapata az előző évben a Loyalty is Royalty kampány megálmodásával már több mint 1.800.000 forintot gyűjtött látássérült kísérő kutya kiképzésére. Így már egy hű társsal megkönnyíthettük egy vak ember életét.
 
Hogyan segíthetsz? Az egyedi tervezésű Loyalty is Royalty kollekció darabjainak megvásárlásával, illetve idén minden DRK klubkártya eladásból 10%-kal támogatja a márka a Magyar Vakok és Gyengén Látók Egyesületének kutyaiskoláját. 

Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány - Gábor az Alapítvány egyik arca immáron második éve, és meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a Német Juhászkutyák mentésére. Továbbá fontos számára, hogy segíthesse az állatvédők munkáját. 

  

Kucsera Gábor felesége,
Kucsera-Tápai Szabina profi kézilabdázó honlapja

 
COPYRIGHT! Copyright Kucsera Gábor
Az oldalon található tartalom saját gyűjtés, vagy saját készítés!
Tömeges másolásuk, más oldalon való közzétételük TILOS!

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)