Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja
Főmenü

 

Az oldal fejlesztés alatt áll!

FŐOLDAL

 ÉLETRAJZ

HÍREK

INTERJÚK

EXCLUSIVEFITNESS

FALIÚJSÁG

GALÉRIA

EXTRÁK

VIDEÓK

KAPCSOLAT

 

 

                                      

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuális
 
Videók: Kucsera Gábor kisfia féltékeny volt az apukája miatt
 
Kucsera Gábor mindig szeretett volna gyerekekkel foglalkozni, így nemrég egy úszótáborban oktatónak állt. Természetesen Beni is vele tartott a táborba, de kezdetben nagyon kiakadt a többi gyerekre, és megkérte őket, hogy hagyják békén az apukáját. A kajakozó kedvét nem vette el a nagy gyerekzsivaly, úgy döntött, hogy ősszel beiratkozik az egyetemre, hogy edző váljon belőle. A beszélgetés során szóba került az is, hogy Szabina mivel töltötte az idejét, amíg a fiúk táboroztak.
 
 
Videók: Másfél év múlva jöhet a második baba?
 
Kucsera Gábor szerint, felesége abbahagyná a kézilabdát és vállalnának Bence mellé még egy gyermeket. Tápai Szabina meglepődött a kijelentésen, de másfél év múlva szó lehet arról, hogy tovább gyarapodik a családjuk. Kiderült, a világbajnok kajakozó visszavonulna a közszerepléstől egy kis időre, ugyanis szeretné megtalálni önmagát.
 
 
Hírek: Kucsera Gábor egyelőre nemet mond
a második babára
 
Egyelőre nem mondott igent kisfia kérésére Kucsera Gábor, ugyanis Bence az utóbbi hetekben édesanyjával, Tápai Szabinával együtt többször felvetette Gábornak, hogy itt lenne már az ideje egy kistestvér érkezésének, az Édes élet sztárja azonban ezt egyelőre elképzelhetetlennek tartja. Döntése okáról először a Lokál Extrának vallott. Tovább
 
 
Videók: Kucseráék kisfia néha eltéved az új házukban
 
A Kucsera házaspár kisfiukkal, Bencével volt a Mokka vendége. Nemrég érkeztek haza törökországi nyaralásukból, elmesélték, milyen felejthetetlen élményeket szereztek, és arról is beszéltek, hogy érzik magukat új otthonukban. Kiderült, a kis Bence még nem teljesen szokta meg a házat...
 
 
Videók: Kucsera Gábor a gyereknevelésről:
"Vannak nehéz pillanatok"
 
Mióta felesége újra edzésbe állt, Kucsera Gábor egyre több időt tölt Benivel. Gábor szigorú apának tartja magát, de úgy érzi, hogy mivel kisfia nagyon kemény és akaratos, ezért még most ˝meg kell őt fogni.˝ A FEM3 Café vendége volt még Imre Géza is, akinek nagyobb gyermekei vannak, így a nevelés terén is más problémák jönnek elő náluk…
 
 
Interjúk: Kucsera Gábor és Tápai Szabina:
Nem változtatjuk meg egymást! 
 
Nem mindig van alkalom arra, hogy egy olyan párnak rendezzünk esküvői ceremóniát, akik valóban házasok. Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akiknek életét a Supertv2-n, az Édes Életben is követhejük, kapva-kapott az alkalmon, és szívesen meséltek arról is, hogyan is történt, hogy kétszer is összejöttek, és hogyan tartják fent hosszú távon a romantikát. Tovább
 
 
Társadalmi szerepvállalás: Kucsera Gábor és Tápai Szabina is támogatja a Magyar Vakok És Gyengén Látók Országos Szövetségének kutyaiskoláját
 
Magyarországon közel 10.000 vak emberre jelenleg csupán 120 segítő kutya jut. A magas képzési költségek miatt, évente maximum 20 kutya kiképzésére van lehetőség. A Dorko márka csapata az előző évben a Loyalty is Royalty kampány megálmodásával már több mint 1.800.000 forintot gyűjtött látássérült kísérő kutya kiképzésére. Így már egy hű társsal megkönnyíthettük egy vak ember életét.
 
Hogyan segíthetsz?
Az egyedi tervezésű Loyalty is Royalty kollekció darabjainak megvásárlásával, illetve idén minden DRK klubkártya eladásból 10%-kal támogatja a márka a Magyar Vakok és Gyengén Látók Egyesületének kutyaiskoláját. A kezdeményezés tehát idén is folytatódik, melynek történetét és folyamatát személyesen is megismerheted, ha eljössz december 3.-án Csepelre, a vakvezető kutyaiskola helyszínére, ahol átadásra kerül jelképesen a Dorko Vakvezető Kutyakiképző Központ épülete és ahol többek között találkozhatsz egy igazán fantasztikus csapattal, akik nap mint nap azon dolgoznak alázatosan, hogy megkönnyítsék a vakok és gyengén látók mindennapjait.
 
Részletek itt: 
 
 
Közlemény: 2 éves eltiltás Kucsera Gábornak
 
A tavalyi év decemberének utolsó napjaiban megtartott megismételt elsőfokú eljárás keretében Kucsera Gábort a doppingbizottság 2 évre tiltotta el minden sporttevékenységtől.
 
A sportoló 2015. július 18. napján, a II. Felnőtt és Parakenu Válogató Versenyt követő doppingellenőrzésen bukott meg, vizeletében tiltott szert, kokaint találtak. Így doppingvétség elkövetése miatt Kucsera Gábort még 2015 augusztusában az első fokon eljáró Doppingbizottság 4 évre eltiltotta.
 
A Nemzeti Doppingellenes Szervezet keretében működő Doppingbizottság decemberben, a megismételt elsőfokú eljárásban elfogadta a sportoló érvelését, amely szerint a tiltott szert versenyidőszakon kívül használta, nem a sportteljesítményével összefüggésben.
 
Miután a sportoló vizeletében talált szer kizárólag versenyidőszakban minősül tiltottnak és a Doppingbizottság nem tudta bizonyítani azt a tényt, hogy a sportoló a tiltott szert teljesítménye fokozására, versenyidőszakban fogyasztotta, így Kucsera Gábort a korábban kiszabott 4 év helyett 2 évre tiltották el.
A határozat Kucsera Gábort 2017. augusztus 5. napjáig mindenféle versenytől, szervezett edzéstől és edzőtáborozástól eltiltotta. A sportoló az eltiltás hatálya alatt sportszakemberként sem tevékenykedhet.
 
 
 
 

COPYRIGHT! Copyright Kucsera Gábor
Az oldalon található tartalom saját gyűjtés, vagy saját készítés!
Tömeges másolásuk, más oldalon való közzétételük 
TILOS!

 

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)