Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuális
 
Videók: Kucseráék kisfia néha eltéved az új házukban
 
A Kucsera házaspár kisfiukkal, Bencével volt a Mokka vendége. Nemrég érkeztek haza törökországi nyaralásukból, elmesélték, milyen felejthetetlen élményeket szereztek, és arról is beszéltek, hogy érzik magukat új otthonukban. Kiderült, a kis Bence még nem teljesen szokta meg a házat...
 
 
Videók: Kucsera Gábor a gyereknevelésről:
"Vannak nehéz pillanatok"
 
Mióta felesége újra edzésbe állt, Kucsera Gábor egyre több időt tölt Benivel. Gábor szigorú apának tartja magát, de úgy érzi, hogy mivel kisfia nagyon kemény és akaratos, ezért még most ˝meg kell őt fogni.˝ A FEM3 Café vendége volt még Imre Géza is, akinek nagyobb gyermekei vannak, így a nevelés terén is más problémák jönnek elő náluk…
 
 
Hírek: Kucsera Gábor: Kell a lelátóra a Fradi-tábor
 
A világbajnok kajakos, Kucsera Gábor is kilátogatott hétvégén a Dunaújváros–Ferencváros II NB III-as meccsre, hogy a Fradi-táborban búcsúztassa a vendégek vezetőedzőjét, Lipcsei Pétert, aki a csapat megszűnése miatt elveszíti a munkáját. Tovább
 
 
Interjúk: Kucsera Gábor és Tápai Szabina:
Nem változtatjuk meg egymást! 
 
Nem mindig van alkalom arra, hogy egy olyan párnak rendezzünk esküvői ceremóniát, akik valóban házasok. Tápai Szabina és Kucsera Gábor, akiknek életét a Supertv2-n, az Édes Életben is követhejük, kapva-kapott az alkalmon, és szívesen meséltek arról is, hogyan is történt, hogy kétszer is összejöttek, és hogyan tartják fent hosszú távon a romantikát. Tovább
 
 
Társadalmi szerepvállalás: Kucsera Gábor és Tápai Szabina is támogatja a Magyar Vakok És Gyengén Látók Országos Szövetségének kutyaiskoláját
 
Magyarországon közel 10.000 vak emberre jelenleg csupán 120 segítő kutya jut. A magas képzési költségek miatt, évente maximum 20 kutya kiképzésére van lehetőség. A Dorko márka csapata az előző évben a Loyalty is Royalty kampány megálmodásával már több mint 1.800.000 forintot gyűjtött látássérült kísérő kutya kiképzésére. Így már egy hű társsal megkönnyíthettük egy vak ember életét.
 
Hogyan segíthetsz?
Az egyedi tervezésű Loyalty is Royalty kollekció darabjainak megvásárlásával, illetve idén minden DRK klubkártya eladásból 10%-kal támogatja a márka a Magyar Vakok és Gyengén Látók Egyesületének kutyaiskoláját. A kezdeményezés tehát idén is folytatódik, melynek történetét és folyamatát személyesen is megismerheted, ha eljössz december 3.-án Csepelre, a vakvezető kutyaiskola helyszínére, ahol átadásra kerül jelképesen a Dorko Vakvezető Kutyakiképző Központ épülete és ahol többek között találkozhatsz egy igazán fantasztikus csapattal, akik nap mint nap azon dolgoznak alázatosan, hogy megkönnyítsék a vakok és gyengén látók mindennapjait.
 
Részletek itt: 
 
 
Közlemény: 2 éves eltiltás Kucsera Gábornak
 
A tavalyi év decemberének utolsó napjaiban megtartott megismételt elsőfokú eljárás keretében Kucsera Gábort a doppingbizottság 2 évre tiltotta el minden sporttevékenységtől.
 
A sportoló 2015. július 18. napján, a II. Felnőtt és Parakenu Válogató Versenyt követő doppingellenőrzésen bukott meg, vizeletében tiltott szert, kokaint találtak. Így doppingvétség elkövetése miatt Kucsera Gábort még 2015 augusztusában az első fokon eljáró Doppingbizottság 4 évre eltiltotta.
 
A Nemzeti Doppingellenes Szervezet keretében működő Doppingbizottság decemberben, a megismételt elsőfokú eljárásban elfogadta a sportoló érvelését, amely szerint a tiltott szert versenyidőszakon kívül használta, nem a sportteljesítményével összefüggésben.
 
Miután a sportoló vizeletében talált szer kizárólag versenyidőszakban minősül tiltottnak és a Doppingbizottság nem tudta bizonyítani azt a tényt, hogy a sportoló a tiltott szert teljesítménye fokozására, versenyidőszakban fogyasztotta, így Kucsera Gábort a korábban kiszabott 4 év helyett 2 évre tiltották el.
A határozat Kucsera Gábort 2017. augusztus 5. napjáig mindenféle versenytől, szervezett edzéstől és edzőtáborozástól eltiltotta. A sportoló az eltiltás hatálya alatt sportszakemberként sem tevékenykedhet.
 
 
 
 

COPYRIGHT! Copyright Kucsera Gábor
Az oldalon található tartalom saját gyűjtés, vagy saját készítés!
Tömeges másolásuk, más oldalon való közzétételük 
TILOS!

 

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)