Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Perzselően forró hangulat Orosházán

  2016.08.29. 12:14

Pénteken és szombaton rendezték meg a nagy sikerű TFA-t, melynek keretében több országból érkezett, mintegy 140 tűzoltó tette próbára önmagát, kitartását és erejét. Dr. Dancsó József szerint a magyar tűzoltók ismét tanúbizonyosságot tettek arról, hogy jó kezekben van országunk. Jövőre is Orosháza szervezi a versenyt. Írjuk a részleteket.

Olimpiai minimagazin és vendég műsorvezető a Mokkában

  2016.08.05. 13:42

A TV2 népszerű reggeli műsorában augusztus 8-tól két héten keresztül Gyetván Csaba kérdezi a vendégeket. Szintén ezen a napon Kucsera Gáborral elindul egy olimpiai minimagazin is, amit a kétszeres világbajnok az első héten Ördög Nórával együtt vezet.

A szüleik hozták össze Kucsera Gábort és Tápai Szabinát

  2016.05.29. 13:02

Ha nem lettek volna kitartóak Gábor és Szabina szülei, akkor a "gyerekek" nem házasodtak volna össze, és nem született volna meg a kisfiuk, Bence sem. Ma már azonban csak nevetnek a történteken.

Kucsera-Tápai Szabina: "A férjem nem merne megcsalni"

  2016.05.07. 18:46

A kajakos azt mondja, felesége igazi vadmacska, nem érdemes ujjat húzni vele. Valószínűleg még a szemét is kikaparná annak, aki rástartol az urára. Szabina szerint viszont erre nem kerülhet sor, mivel a férje egyetlen nő miatt sem tenné kockára a családja boldogságát.

Erotikus fotókkal hozzák egymást lázba Kucseráék

  2016.04.21. 12:02

Kiteregette a „szexszennyest” Tápai Szabina. Kucsera Gábor szexi asszonya a Showtime-ban beszélt arról is, hogy egy időben vadul nyomozott a kajakos után. Azóta inkább egymásnak küldözgetnek képeket.

Kucsera Gábor: Féltem, hogy hétvégi apuka leszek

  2016.04.15. 08:42

Az egykori kajakozó ma már nem sportol, de úgy véli, így legalább több ideje van a kisfiára. Bencével minden percüket együtt töltik, napi rutin szerint élve az életüket.

Kucsera a háziasszonyok kedvence

  2016.04.13. 12:39

Már a Nagy Duett első adásban szívükbe zárták a nézők a kajakos Adoniszt. Higanymozgását és jókedélyű előadását Kucsera Gábor kisfia, Bence is díjazta.

Április 10-től vasárnaponként jön A Nagy Duett

Tv2  2016.03.22. 14:09

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Kucsera-Tápai Szabina: Nem akartam elhagyni Gábort!

  2016.02.27. 20:10

A feleség szerint a kokainos botránynál nagyobb ügyek sem kezdhetnék ki a házasságukat. Olyannyira nem, hogy kétéves kisfiuk után egy kislányt is szeretne a férjétől.

Újra hajóba szállt Kucsera Gábor

Blikk  2016.01.08. 18:33

A világbajnok kajakost két évre tiltották el a versenyzéstől drogbotránya miatt, de úgy néz ki ez nem tántorította el a céljától: hogy egyszer olimpiai aranyérmes legyen. Kucsera az Édes Életben vallott arról, hogy mennyire rosszul érinette, hogy nem versenyezhet, de mivel hiányzik neki a sport, most újra vízre szállt.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)