Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja
Főmenü

 

Az oldal fejlesztés alatt áll!

FŐOLDAL

 ÉLETRAJZ

HÍREK

INTERJÚK

EXCLUSIVEFITNESS

FALIÚJSÁG

GALÉRIA

EXTRÁK

VIDEÓK

KAPCSOLAT

 

 

                                      

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucsera Gábor másként él, mint régen

  2016.10.04. 15:35

ÚJRAKEZDÉS - Hatalmas változás egy sportoló életében, ha egyik pillanatról a másikra meg kell vonnia magától a szeretett tevékenységet. Hatványozottan igaz ez Kucsera Gáborra, aki a világ egyik legjobb kajakosaként naponta többször is vízre szállt, és kőkemény gyakorlatokat végzett órákon keresztül. 

Perzselően forró hangulat Orosházán

  2016.08.29. 12:14

Pénteken és szombaton rendezték meg a nagy sikerű TFA-t, melynek keretében több országból érkezett, mintegy 140 tűzoltó tette próbára önmagát, kitartását és erejét. Dr. Dancsó József szerint a magyar tűzoltók ismét tanúbizonyosságot tettek arról, hogy jó kezekben van országunk. Jövőre is Orosháza szervezi a versenyt. Írjuk a részleteket.

Olimpiai minimagazin és vendég műsorvezető a Mokkában

  2016.08.05. 13:42

A TV2 népszerű reggeli műsorában augusztus 8-tól két héten keresztül Gyetván Csaba kérdezi a vendégeket. Szintén ezen a napon Kucsera Gáborral elindul egy olimpiai minimagazin is, amit a kétszeres világbajnok az első héten Ördög Nórával együtt vezet.

A szüleik hozták össze Kucsera Gábort és Tápai Szabinát

  2016.05.29. 13:02

Ha nem lettek volna kitartóak Gábor és Szabina szülei, akkor a "gyerekek" nem házasodtak volna össze, és nem született volna meg a kisfiuk, Bence sem. Ma már azonban csak nevetnek a történteken.

Kucsera-Tápai Szabina: "A férjem nem merne megcsalni"

  2016.05.07. 18:46

A kajakos azt mondja, felesége igazi vadmacska, nem érdemes ujjat húzni vele. Valószínűleg még a szemét is kikaparná annak, aki rástartol az urára. Szabina szerint viszont erre nem kerülhet sor, mivel a férje egyetlen nő miatt sem tenné kockára a családja boldogságát.

Erotikus fotókkal hozzák egymást lázba Kucseráék

  2016.04.21. 12:02

Kiteregette a „szexszennyest” Tápai Szabina. Kucsera Gábor szexi asszonya a Showtime-ban beszélt arról is, hogy egy időben vadul nyomozott a kajakos után. Azóta inkább egymásnak küldözgetnek képeket.

Kucsera Gábor: Féltem, hogy hétvégi apuka leszek

  2016.04.15. 08:42

Az egykori kajakozó ma már nem sportol, de úgy véli, így legalább több ideje van a kisfiára. Bencével minden percüket együtt töltik, napi rutin szerint élve az életüket.

Kucsera a háziasszonyok kedvence

  2016.04.13. 12:39

Már a Nagy Duett első adásban szívükbe zárták a nézők a kajakos Adoniszt. Higanymozgását és jókedélyű előadását Kucsera Gábor kisfia, Bence is díjazta.

Április 10-től vasárnaponként jön A Nagy Duett

Tv2  2016.03.22. 14:09

Megújult zsűrivel és tizenkét sztárpárral április 10-én indul A Nagy Duett negyedik évada. A TV2 műsorán így tavasszal szombaton és vasárnap is egy nagyszabású show műsor szórakoztatja a televíziónézőket. A Liptai Claudia és Majoros Péter Majka vezette produkció zsűrijében Szulák Andrea, Kasza Tibor és A Nagy Duett harmadik szériáját megnyerő Cooky ül majd.

Kucsera-Tápai Szabina: Nem akartam elhagyni Gábort!

  2016.02.27. 20:10

A feleség szerint a kokainos botránynál nagyobb ügyek sem kezdhetnék ki a házasságukat. Olyannyira nem, hogy kétéves kisfiuk után egy kislányt is szeretne a férjétől.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

PH Matrix - Bio - aktív lúgosító kapszula Kucsera Gábor ajánlásával! Próbáld ki Te is!

Mottónk:
„Emberi törvény, kibírni mindent és menni mindig tovább, akkor is, ha már nincsenek benned remények és csodák.”
 (Hemingway)