Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucseráék 25 órán át csúszdáztak

  2017.02.16. 09:56

Az Édes Élet sztárjaival dőlt meg a leghosszabb csúszdázás eddig fennálló rekordja Siklóson. Kucsera Gábor, Tápai Szabina, Müller Attila és Larion Zoé is több mint 250-szer csúsztak.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Szerelem második nekifutásra

  2017.01.26. 20:21

A pár a megismerkedésüket egy összeütközésnek köszönheti. Az a pikáns a találkozásukban, hogy nem autóval történt a koccanás és nem utcán, hanem a tatai edzőtáborban. Persze azóta sok víz lefolyt a Dunán, Tápai Szabina volt profi kézilabdás és Kucsera Gábor világ- és Európa-bajnok kajakos "kisebb viszontagságok" után azóta boldog házaspár, és kisfiuk Bence születése tette kerekké a családjukat.

Kucsera Gábor és Tápai Szabina: Viharok után egyenesben

  2017.01.26. 19:51

Az vesse rám az első követ, akinek nem lenne déjá vu érzése ebben a helyzetben.  Mert ezzel a családdal - ha nem is ugyanitt, ha nem is tegnap, de - ugyanígy beszélgettem egyszer már egy nagyot. Erre mondják, hogy "csapó 2" vagy újratervezés vagy pestiesen: Tápai-Kucsera családi portré 2.0.

Kucsera Gábor: Afrikában kicserélődik az ember

  2016.12.08. 09:04

Kucsera Gábor mindig büszkén mesélt feleségének afrikai élményeiről, amikor is négy hetet töltött el a fekete kontinensen egy tévéműsornak köszönhetően.

Több ezer mikulás futott a belvárosban

  2016.12.05. 09:34

Idén harmadjára rendezte meg a Budapest Sportiroda (BSI) a Rossmann Mikulásfutást. Összesen két futamra lehetett regisztrálni kicsiknek és nagyoknak, nemtől függetlenül így a helyek hamar megteltek. Közel négyezeren futottak télapónak öltözve 2,3 kilómétert. A szervezők adománygyűjtő akcióval kötötték össze a versenyt: játékokat, írószereket, iskolaszereket vártak az óriási puttonyba, az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTA Alapítvány ünnepség keretében adja majd át állami gondozott gyerekeknek.

Kucsera Gábor: Nem venném még egyszer feleségül Szabinát!

  2016.10.17. 08:36

A celebbé avanzsált kajakozó nemrég tért vissza egy hosszabb amerikai nyaralásról, ahol Las Vegast is útba ejtették. Az AcNews-nak most elárulta, hogy a bűn városában még csak meg sem fordult a fejében, hogy újra feleségül vegye Tápai Szabinát.

Kucsera Gábor másként él, mint régen

  2016.10.04. 15:35

ÚJRAKEZDÉS - Hatalmas változás egy sportoló életében, ha egyik pillanatról a másikra meg kell vonnia magától a szeretett tevékenységet. Hatványozottan igaz ez Kucsera Gáborra, aki a világ egyik legjobb kajakosaként naponta többször is vízre szállt, és kőkemény gyakorlatokat végzett órákon keresztül. 

Perzselően forró hangulat Orosházán

  2016.08.29. 12:14

Pénteken és szombaton rendezték meg a nagy sikerű TFA-t, melynek keretében több országból érkezett, mintegy 140 tűzoltó tette próbára önmagát, kitartását és erejét. Dr. Dancsó József szerint a magyar tűzoltók ismét tanúbizonyosságot tettek arról, hogy jó kezekben van országunk. Jövőre is Orosháza szervezi a versenyt. Írjuk a részleteket.

Olimpiai minimagazin és vendég műsorvezető a Mokkában

  2016.08.05. 13:42

A TV2 népszerű reggeli műsorában augusztus 8-tól két héten keresztül Gyetván Csaba kérdezi a vendégeket. Szintén ezen a napon Kucsera Gáborral elindul egy olimpiai minimagazin is, amit a kétszeres világbajnok az első héten Ördög Nórával együtt vezet.

A szüleik hozták össze Kucsera Gábort és Tápai Szabinát

  2016.05.29. 13:02

Ha nem lettek volna kitartóak Gábor és Szabina szülei, akkor a "gyerekek" nem házasodtak volna össze, és nem született volna meg a kisfiuk, Bence sem. Ma már azonban csak nevetnek a történteken.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!