Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucsera Gábor: Afrikában kicserélődik az ember

  2016.12.08. 09:04

Kucsera Gábor mindig büszkén mesélt feleségének afrikai élményeiről, amikor is négy hetet töltött el a fekete kontinensen egy tévéműsornak köszönhetően.

Több ezer mikulás futott a belvárosban

  2016.12.05. 09:34

Idén harmadjára rendezte meg a Budapest Sportiroda (BSI) a Rossmann Mikulásfutást. Összesen két futamra lehetett regisztrálni kicsiknek és nagyoknak, nemtől függetlenül így a helyek hamar megteltek. Közel négyezeren futottak télapónak öltözve 2,3 kilómétert. A szervezők adománygyűjtő akcióval kötötték össze a versenyt: játékokat, írószereket, iskolaszereket vártak az óriási puttonyba, az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTA Alapítvány ünnepség keretében adja majd át állami gondozott gyerekeknek.

Kucsera Gábor: Nem venném még egyszer feleségül Szabinát!

  2016.10.17. 08:36

A celebbé avanzsált kajakozó nemrég tért vissza egy hosszabb amerikai nyaralásról, ahol Las Vegast is útba ejtették. Az AcNews-nak most elárulta, hogy a bűn városában még csak meg sem fordult a fejében, hogy újra feleségül vegye Tápai Szabinát.

Kucsera Gábor másként él, mint régen

  2016.10.04. 15:35

ÚJRAKEZDÉS - Hatalmas változás egy sportoló életében, ha egyik pillanatról a másikra meg kell vonnia magától a szeretett tevékenységet. Hatványozottan igaz ez Kucsera Gáborra, aki a világ egyik legjobb kajakosaként naponta többször is vízre szállt, és kőkemény gyakorlatokat végzett órákon keresztül. 

Perzselően forró hangulat Orosházán

  2016.08.29. 12:14

Pénteken és szombaton rendezték meg a nagy sikerű TFA-t, melynek keretében több országból érkezett, mintegy 140 tűzoltó tette próbára önmagát, kitartását és erejét. Dr. Dancsó József szerint a magyar tűzoltók ismét tanúbizonyosságot tettek arról, hogy jó kezekben van országunk. Jövőre is Orosháza szervezi a versenyt. Írjuk a részleteket.

Olimpiai minimagazin és vendég műsorvezető a Mokkában

  2016.08.05. 13:42

A TV2 népszerű reggeli műsorában augusztus 8-tól két héten keresztül Gyetván Csaba kérdezi a vendégeket. Szintén ezen a napon Kucsera Gáborral elindul egy olimpiai minimagazin is, amit a kétszeres világbajnok az első héten Ördög Nórával együtt vezet.

A szüleik hozták össze Kucsera Gábort és Tápai Szabinát

  2016.05.29. 13:02

Ha nem lettek volna kitartóak Gábor és Szabina szülei, akkor a "gyerekek" nem házasodtak volna össze, és nem született volna meg a kisfiuk, Bence sem. Ma már azonban csak nevetnek a történteken.

Kucsera-Tápai Szabina: "A férjem nem merne megcsalni"

  2016.05.07. 18:46

A kajakos azt mondja, felesége igazi vadmacska, nem érdemes ujjat húzni vele. Valószínűleg még a szemét is kikaparná annak, aki rástartol az urára. Szabina szerint viszont erre nem kerülhet sor, mivel a férje egyetlen nő miatt sem tenné kockára a családja boldogságát.

Erotikus fotókkal hozzák egymást lázba Kucseráék

  2016.04.21. 12:02

Kiteregette a „szexszennyest” Tápai Szabina. Kucsera Gábor szexi asszonya a Showtime-ban beszélt arról is, hogy egy időben vadul nyomozott a kajakos után. Azóta inkább egymásnak küldözgetnek képeket.

Kucsera Gábor: Féltem, hogy hétvégi apuka leszek

  2016.04.15. 08:42

Az egykori kajakozó ma már nem sportol, de úgy véli, így legalább több ideje van a kisfiára. Bencével minden percüket együtt töltik, napi rutin szerint élve az életüket.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!