Kucsera Gábor világ,- és Európa-bajnok kajakos hivatalos honlapja

                                      

Interjúk

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Kucsera Gábor: Hagyjon békén a bulvár!

  2013.11.03. 18:54

Kucsera Gábor három hete kőkemény feltételekkel kapta meg a belépőt Fábiánné Rozsnyói Katalin csapatába. A celebséggel már tavaly leszámolt, a bulvármédia nem is tudja az új telefonszámát, de légből kapott nyilatkozatokkal még ott tartják régi szerepében. Elismeri, hogy az átbulizott évei elvesztek, de továbbra is az olimpiai bajnoki cím az álma. Segítőt fogadott, családot alapított, az ismerősei rá se ismernek. Egy éve van, hogy újra letegyen valamit az asztalra.

Kucsera Gábor: Tudatosság az élsportban és a hétköznapokban

  2013.10.31. 15:11

Kucsera Gábor új szponzorra talált a BioTech USA-nál! A világ- és Európa bajnok kajakosunkkal beszélgettünk arról, hogy miért fontos a tudatos táplálkozás a hétköznapokban is, és megkérdeztük, milyen táplálékkiegészítőket fogyaszt egy állóképességi sportoló.

Kucsera Gábor és Kucsera-Tápai Szabina: Előbb szappanopera, aztán család

  2013.09.06. 19:50

Nem sokáig áll már egy-egyre a családon belüli „párbaj”, hiszen várhatóan október közepén érkezik Kucsera Gábor és felesége, Kucsera-Tápai Szabina első gyermeke, Bence, ezzel pedig a Fradi-érzelműek kerülnek többségbe a familiában. Pontosabban így gondolja a leendő apa, aki már most biztosra veszi, együtt járnak majd meccsekre a fiával, eszerint pedig kétségkívül őt is hamar elkapja a zöld-fehér láz. A gyermekvárásról, sportról, kapcsolatuk kialakulásáról és természetesen a fradizmusról is vallott a házaspár.

Kucsera Gábor: Sikerek és újrakezdés

  2013.06.04. 11:52

Ha Kucsera Gábor történetesen nem világbajnok kajakozó, hanem filmszínész lenne, bizonyára olyan szerepekben láthatnánk, ahol a férfias őserő megtestesítése lenne a feladata. Külsejét tekintve vitathatatlanul alkalmas a „hős férfi" archetípusának megformálására, aki harcra, győzelemre született, az Istenek kegyeltje, és a női szívek bálványa, akár a görög félistenek az ókori mondákban.

Kucsera Gábor: Újra felálltam a padlóról

  2013.04.28. 19:01

Többszörös világ- és Európa-bajnok kajakozó, jó párszor volt az év sportolója. Csak az olimpiákkal nem volt szerencséje.  Egy időben úgy tűnt, hogy kicsit beszippantotta a "celebvilág", de ez már elmúlt. Kérdés, hogy mi van most, és hogyan tovább?

Kucsera Gábor újra edzésben

  2011.10.26. 12:15

Kucsera Gábor a szeptemberi szabadságáról visszatérve belevetette magát az edzésekbe. Új erőnléti edzésmódszereiről beszélgettünk vele, de természetesen szóba került az augusztusi Red Bull Vízisprint is.

Kucsera Gábor Szegeden bizonyíthat

  2011.08.16. 19:35

A szegedi Kajak-Kenu Világbajnokság futamai szerdától megkezdődnek. Pénteken délelőtt a magyar férfi kajak négyes vízreszáll Szegeden és győzelemre tör 1000méteren! Kihívók vannak szép számmal, többek között egy másik Red Bull kajakos, a dán René Holten Poulsen is, de az önbizalommal sem áll hadilábon a négyes egyik ikonja, Kucsera Gábor.

Kucsera Gábor: Ízig-vérig férfi vagyok!

  2011.07.03. 11:55

Nem éppen átlagos arc. Pedig olykor szeretne az lenni. Nehéz lenne letagadnia, hogy a nők bálványa. Sármos, sikeres, irigyelt figura, aki azonban sokunkhoz hasonlóan megkűzd a mindennapok gondjaival, s olykor vele is megesik, hogy elbujdokolna a világ végére. Hogy ki ő? Világbajnok kajakozónk, Kucsera Gábor.

Kucsera Gábor bízik benne, hogy van számára visszaút

  2011.05.12. 20:02

A racicei világkupaversenyre utazó férfi kajakoskeretben hiába keressük Kucsera Gábor nevét. A kétszeres világbajnok betegség miatt kihagyta a múlt hétvégi válogatót, amely után az egyesben és párosban is győztes Dombi Rudolf került be a csapathajóba. Storcz Botond szövetségi kapitány szerint úgy volt a legigazságosabb, ha ezúttal Kucserát hagyja ki.

Kucsera Gábor klubot és edzőt váltott

  2011.04.08. 20:50

Hétfőtől hivatalosan is az FTC sportolója Kucsera Gábor, aki korábbi edzője, Kulcsár Gábor irányításával folytatja a munkát. A kétszeres világbajnok kajakos érezte, hogy váltania kell, a végső szó kimondása előtt azonban mégis majdnem meghátrált.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Menü

Kucsera Gábor Magyarország egyik legsikeresebb férfi kajakosa. Többszörös világ- és Európa-bajnok. Kétszeres Olimpiai negyedik helyezett. 2005-2009 között minden évben az Év Férfi kajakosa. 2011-ben négyesben olimpiai kvótát szerez a Magyar Válogatottnak.A londoni olimpiára azonban mégsem sikerül kijutnia, ennek ellenére nagyon igyekezett, hogy sikerüljön visszakerülnie a válogatottba. 2014-ben Európa-bajnokságon képviseli hazánkat, ahol egy hajszálnyira maradt le a dobogóról (K4). 2015-ben kivívja a VB indulás jogát (K1 1000m), ám egy dopping-vétség miatt törlik a válogatottságát. A több éves eltiltás miatt Kucsera Gábor pályafutásának valószínűleg vége.

Felesége Kucsera-Tápai Szabina, egy gyermekük van: Kucsera Bence (2013)

Exkluzív képekért és egyéb érdekes információkért keress minket a facebookon is

Társadalmi szerepvállalás:
Gábor évek óta vállalja, hogy segíti a Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítványt, mert meggyőződése, hogy az adományokat itt tényleg arra a célra fordítják, amire ígérik, vagyis a német juhászkutyák mentésére.

Új márka a masszázságyak terén: Spapro Therapy

Spartanlegion - Terepakadályfutó versenysorozat, amely vállalkozás Gábor érdekeltségébe tartozik!